luni, 21 martie 2016

Asigurari Ieftine DaviAsig.Ro

CALCUL ASIGURARI
CALCUL ASIGURARI

Asigurari Ieftine DaviAsig.Ro - Va oferim RCA ieftin, asigurari casco, asigurari de calatorie si asigurari pentru locuinta la cele mai bune preturi din Romania.

Asigurare CASCO
Pentru cea mai avantajoasa oferta CASCO de pe piata nu ezitati sa ne contactati telefonic sau pe mail.

Asigurari de Locuinta
Daca iti iubesti locuinta, atunci incheie o polita facultative de asigurare si vei fi asigurat in caz de: cutremur, inundatii, incendiu, etc. Daca iti iubesti locuinta, atunci incheie o polita facultative de asigurare si vei fi asigurat in caz de: cutremur, inundatii, incendiu, etc.

Asigurari RCA IEFTINE
Introduceti datele din talon in calculatorul RCA si puteti compara tarifele tuturor societatilor de asigurare din Romania alegand astfel cea mai avantajoasa oferta pentru dumneavoastra.

Calculeaza RCA Ieftin
Termen de livrare:
In Slatina livrarea politei RCA se face in aceeasi zi.
Pentru celelalte orase livrarea politei RCA se face in cel mult 24 ore (pentru comenzile efectuate si confirmate pana in ora 17:00) prin serviciul de curierat rapid.
Daca ai platit online cu cardul poti cere o copie a asigurarii RCA prin email de care te poti folosi pana ajunge originalul.
Costuri de livrare: In Slatina livrarea este GRATUITA indiferent de valoarea politei.
Pentru celelalte orase transportul este GRATUIT pentru o valoare mai mare de 159 RON si costa doar 9 lei in caz contrar (in cazul in care localitatea se afla in aria de acoperire a firmei de curierat). Va rugam verificati zona de acoperire a firmei de curierat.
Modalitati de plata
• Cash - in momentul cand originalul politei ajunge la tine acasa prin curier rapid • Ordin de plata (transfer bancar) – iti vom comunica datele necesare efectuarii platii
• Online cu cardul
Se poate efectua plata online cu cardul in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV2/CVC2). NU se percepe nici un comision suplimentar pentru tranzactii.
Pentru asigurarea securitatii tranzactiilor, www.daviasig.ro foloseste procesatorul online MobilPay.
Pentru finalizarea corecta a tranzactiei, trebuie sa furnizezi codul cardului (toate cifrele din cele patru grupe de pe fata cardului, fara spatii), data de expirare si ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscriptionate pe banda cu semnatura ta (in functie de card, pot lipsi).
Indiferent de valuta pe care o ai in cont, tranzactiile se fac in lei, la cursul de schimb al bancii unde ai cardul respectiv.
Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv pe serverele MobilPay criptate pe 256 bits. www.daviasig.ro nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul bancar folosit.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu